Σταθερή τηλεφωνία:+86 0769-88117095   E-mail:Επικοινώνησε τώρα

Dongguan Victory Rubber Products Co., Ltd

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης είναι η άνοδος, το καουτσούκ κλείνει απότομα

Η λειτουργία 19 Απριλίου, 2021, η κύρια σύμβαση λάστιχο στη νυχτερινή αγορά έκλεισε απότομα. Άνοιξε στα 13.655 γιουάν/ton και έκλεισε στις 13.785 γιουάν/ton, 235 γιουάν/ton. Το υπόλοιπο των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης βασικών προϊόντων παρουσίασαν επίσης περισσότερο ή λιγότερο ανοδική τάση. Η όλη τη νύχτα δίσκος κόκκινο σε μεγάλη κλίμακα.


There έχουν επίσης προφανείς αλλαγές στην τιμή του αργού πετρελαίου. Τη Δευτέρα, Ανατολική ώρα, οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου έκλεισε, και οι δύο των ΗΠΑ το πετρέλαιο και το πανί του πετρελαίου αυξήθηκαν κατά 0,5%. Σίδερο τιμές σιδηρομεταλλεύματος χτύπησε επίσης υψηλό ρεκόρ τα τελευταία 10 χρόνια. Vale παρήγαγε 68 εκατομμύρια τόνους σιδηρομεταλλεύματος κατά το πρώτο τρίμηνο. Ωστόσο, καουτσούκ είναι ακόμα ως επί το πλείστον πτωτική επί του παρόντος, και οι βασικές αρχές εξακολουθούν να αυξάνονται απογραφής. Όπως της 14ης Απριλίου, το 2021, η απογραφή του φυσικού δειγμάτων ελαστικού από 17 δείγματα σε Qingdao Ελεύθερη Ζώνη Εμπορίου ήταν 105.300 τόνους, μια αύξηση των 5.000 τόνων από την προηγούμενη περίοδο, μια αύξηση του 0,48%. Η αύξηση των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης βασικών προϊόντων θα εξακολουθεί να τονώσει την τάση του φυσικού καουτσούκ σε κάποιο βαθμό, αλλά είναι δύσκολο για τα βασικά κάτω από μεγάλη πίεση για να συνεχίσει να αυξάνεται.


Η λειτουργία η πλευρά ειδήσεις, τόνωση νέα πολιτική εμφανίστηκε, και το Γενικό Τμήμα της Εθνικής Διοίκησης Ενέργειας εξέδωσε ένα έγγραφο για πρώτη φορά να παρουσιάσει το στόχο ανάπτυξης πέντε-year της χώρας μου'? s αιολική ενέργεια και βιομηχανία φωτοβολταϊκών. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι προκειμένου να εφαρμοστεί η κορυφή του άνθρακα και ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα στόχους, καθώς και τη μη-fossil ενέργειας αντιπροσώπευαν περίπου το 25% της κατανάλωσης πρωτογενούς ενέργειας το 2030, και η συνολική εγκατεστημένη ισχύς της αιολικής ενέργειας και της ηλιακής ενέργειας πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια κιλοβάτ, θα συνεχίσει να προωθεί την αιολική ενέργεια και φωτοβολταϊκά παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Ανάπτυξη ποιότητας.


although Υπήρξε μια σαφής ανοδική τάση στη νυχτερινή αγορά, εξακολουθεί να κυμαίνεται μέσα στην προβλεπόμενη περιοχή. Συνιστάται να συνεχίσει να διατηρεί τις ταλαντώσεις μεταξύ 13.000 και 14.000.


Προηγούμενος: Το καουτσούκ συνε...

Επόμενο: Οι εξαγωγές από κα...